Vezetékes lakásriasztó rendszerek

Az abszolút megbízhatóság és több tíz éves fejlesztéseknek köszönhető precizitás!
Kültéri-beltéri védelem extra felár nélkül!

Lakásriasztó

Manapság hazánkban a legelterjedtebb és legismertebb megfelelő MABISZ minősítéssel rendelkező lakásriasztók közé sorolhatjuk vezetékes kivitelben a DSC, PARADOX SPECTRA és EVO, valamint a PYRONIX MATRIX riasztó központokat és hozzájuk tartozó kiegészítő riasztó eszközöket.

A DSC, PARADOX központok és eszközök kanadai gyártmányú, valamint a PYRONIX központok és eszközei angol gyártmányú rendszerek, mindhárom riasztócsalád igen kedvelt és közismert a végfelhasználók körében. A kis központtól (kisebb irodák, lakások védelmére szolgál) kiindulva a több 10 érzékelőt kiszolgáló nagy központokig (nagyobb üzemcsarnok, ipari komplexumok, üzletek, többszintes családi házak) terjedő teljes termékcsaládokkal vannak jelen a biztonságtechnika piacán.

Ezek a rendszerek teljes megbízhatósággal működve, minden igényt kielégítve látják el a személy és vagyonvédelemmel szemben támasztott igényeket. Tehát több különböző márkájú és típusú riasztó közül választhatnak. Hogy kinek, melyik a favorit az egyénenként változó, mint ahogy az is, hogy milyen igényeket kell, hogy kielégítsen.